Nijdam skeelers

Wanneer je op zoek bent naar een paar kwalitatief goede skeelers, kom je tijdens je zoektocht al gauw uit bij Nijdam skeelers. Dat is niet zo heel gek, want dit Friese bedrijf stamt al vanuit de 19e eeuw. Hun specialisatie begon in ijsschaatsen en is naarmate de jaren verstreken breder geworden waardoor de focus tevens op skeelers begon te liggen.

Een stukje geschiedenis
Nijdam houdt zich al vanaf 1896 bezig met het produceren van schaatsen. Ongeveer 100 jaar later, toen het bedrijf in handen kwam van Schreuder Sport International, begon het ook inline skates en skeelers te produceren en verkopen. Een logische keuze, aangezien schaatsers in de zomertijd vaak de schaatsen verruilen voor een paar skeelers.

De skeelers die Nijdam produceert zijn niet zomaar skeelers. Ze gaan zowel nationaal als internationaal als warme broodjes over de toonbank. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf miljoenen skates verkocht. Klanten blijven terugkomen door de kwaliteit en de service dat het bedrijf biedt.

Collectie
Nijdam biedt diverse collecties skeelers en skeelerbescherming aan. Ze hebben voor heren een ruime collectie in de maten 34 tot en met 45, voor de dames diverse modellen in de maten 34 tot en met 46. Ook bieden ze voor de kleintjes onder ons een hele collectie aan in de maten 27 tot en met 41. Skeelers vallen vaak kleiner uit dan een normale schoenenmaat, dus het is verstandig om voor een grotere maat dan normaal te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>