Kruisboog Kopen

Een herfstnacht ergens in het begin van de 14de eeuw. Landvoogd Albrecht of Hermann Gessler liet op een plaats in Zwitserland een hertogshoed plaatsen als teken van de Oostenrijkse overheersing. Hij liet drieëndertig mannen uit alle hoeken van het land samenkomen om deze hoed te salueren.

Op deze manier werd de Oostenrijkse onderdrukking van alle Zwitsers op rituele wijze inwijd. Maar de sfeer werd uiterst grimmig. Toen één van de drieëndertig mannen weigerde een knieval te maken voor de hertogshoed werd de landvoogd haast gek.

Zijn naam klinkt ons bekend in de oren. Het was niemand minder dan de man die de kruisboog hanteerde alsof het een verlengstuk van zijn arm was. Inderdaad, het was Wilhelm Tell.

De rest van de legende kennen we. De landvoogd liet op het hoofd van Wilhelms zoon een appel plaatsen. Wilhelm hield het hoofd fris en schoot de pijl niet door zijn zoons hoofd, zoals de Landvoogd had gehoopt, maar dwars door de appel.

Wil jij ook zo’n vaardigheden krijgen met een kruisboog? Kies dan vandaag nog voor een kruisboog uit ons assortiment. Hanteer de kruisboog volgens de hedendaagse regels en beoefen de kruisboogsport naar hartenlust en misschien word jij dan de moderne Wilhelm Tell.

De ervaring die dumpstorehengelo.nl u geeft, dankzij ons betaalbaar materiaal, zult u nergens anders vinden. Tevens zijn er ook pijlen apart te verkrijgen. U kunt dus ten volle genieten van uw nieuwe, of als u deze sport al deed, minder nieuwe hobby.
dumpstorehengelo.nl staat garant voor uw hobbyplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>