Geen krassen of modder en meer ruimte

Fiets in de auto? 

Teleurgesteld kijkt u naar de kras op de lak. Bij het naar binnen manoeuvreren van uw fiets raakte u de lak. De modder die van de banden van uw mountainbike afdruipt, daar wordt u ook niet gelukkig van. U weet het zeker, voor uw verjaardag wilt u een fietsdrager.

Welke fietsendrager?

www.sport44.com helpt u beslissen.

Bijvoorbeeld waar wilt u de fietsendrager gaan bevestigen, op de trekhaak, op het dak, of op de achterklep? Heeft u gewone of elektrische fietsen? En hoeveel fietsen wilt u vervoeren?

Op de trekhaak?

De trekhaakfietsendrager moet verlichting voeren. Heeft u een 7-polige stekker of een 13-polige stekker? Vanwege de toegestane kogeldruk op uw trekhaak mag het gewicht van de fietsdrager met de fiets(en) meestal niet meer zijn dan 75 kg. Veel dragers gaan tot 50 kg. Wilt u dat de kofferbak toegankelijk blijft, neem dan een kantelbare fietsdrager.

Op het dak

Groot voordeel van uw fietsen op het dak vervoeren is dat achterbak en trekhaak vrij blijven. Nadeel van deze methode is het lawaai en het brandstofverbruik dat met 30% kan toenemen. Het kan ook lastig zijn de fietsen op het dak te moeten monteren.

Op de kofferbak of 5e deur

Ideaal van deze methode is dat u geen trekhaak hoeft te hebben. Gesteld dat u hier een reservewiel heeft dan bestaan daar speciale dragers voor. Mochten uw achterlichten of nummerplaat niet meer zichtbaar zijn, heeft u een apart lichtblok nodig. Meer informatie op www.sport44.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>