Fietskleding

Nederland is een fietsland. Haast nergens wordt zoveel gefietst als in ons regenachtige landje. Van huis naar school of naar het werk en terug, maar ook gewoon voor de lol in het weekend. Fietsen is dan ook een activiteit met heel veel voordelen. Het is goed voor de conditie, je komt lekker in de buitenlucht, je kunt gaan wanneer het je uitkomt en je kunt al fietsend op de mooiste plekken komen.

Als je op een zaterdag besluit om een flinke fietstocht te gaan maken, is het geen overbodige luxe om fietskleding aan te trekken. Bij een kort ritje kom je wel weg met een spijkerbroek en een shirtje, maar ga je echt een dag fietsen, dan loop je zonder fietsbroek al gauw kans op nare schuurplekken op een ongemakkelijke plek. Met elastische fietskleding met plat gestikte naden heb je niet zo gauw last van irriterende randjes.

Is het flink warm, dan begin je je al snel plakkerig te voelen van het zweet. Op een koude dag wil je je warm genoeg kleden, wat uiteindelijk ook weer uitdraait op soppende oksels. Met goede fietskleding heb je al die problemen niet. De broeken en shirts zijn gemaakt van licht materiaal dat ventileert en je zweet absorbeert, zodat het niet gaat plakken.

Een extra voordeeltje van fietskleding is, dat het er lekker sportief uitziet. De mooi aansluitende, elastische broeken en shirts, de gestroomlijnde motieven en mooie kleuren; het ziet er zo goed uit, dat je het zelfs zou willen hebben als je nooit fietst.

Check sport44.com voor een uitgebreid assortiment fietskleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>