Een veelzijdig aanbod, mooie prijzen en ouderwetse kwaliteit.

Het was al weer een aantal jaren geleden dat ik gekampeerd heb en hoog tijd om wat nieuwe materialen aan te schaffen. Maar tsja; waar beginnen als er tegenwoordig niet meer zoveel fysieke dumpstores zijn? Na wat speuren op internet kwam ik bij dumpstorexl.nl terecht. Ontzettend veel keuze en eigenlijk hoefde ik niet meer verder te kijken. Voor alle benodigdheden voor mijn nieuwe kampeeravontuur ben ik geslaagd. Een stevige rugzak is als eerste in mijn winkelmandje beland. Het was wel even twisten hoor, zo veel keuze. Vervolgens een stoere legertent om in te slapen. Ik twijfelde of ik voor ene stretcher of toch een simpele slaapmat zou gaan. Uiteindelijk toch voor een stretcher gegaan, omdat het vaak toch wat warmer ligt. Ik heb verder ook twee zaklampen gekocht, een lantaarntje voor in de tent en een legerslaapzak. Verder nog wat kleine dingen, allemaal voor mooie prijzen.

En ook gaaf om te zien dat dumpstorexl.nl nog originele legerkistjes verkoopt! In mijn jeugdige jaren heb ik een aantal paar legerkistjes versleten. Althans, versleten? Zoals iedereen weet zijn echte kistjes onverwoestbaar. De kistjes uit mijn jeugdige jaren had ik niet meer, daarom heb toch weer een paar besteld. Het was weer even inlopen, maar nu lopen we weer als vanouds.

Hoewel ik een fysieke winkel prefereerde heeft dumpstorexl.nl mij positief verrast. Een veelzijdig aanbod, mooie prijzen en niet onbelangrijk; de spullen zijn snel geleverd. Mijn kampeeravontuur was overigens zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>