Castelli fietskleding

Geschiedenis
Castelli is al jaren een van de grootste, betaalbare merken op het gebied van fietskleding. Zowel veel professionele wielrenners als recreanten zweren bij de kwalitatieve kleding voor een acceptabele prijs. In de rijke geschiedenis van het Italiaanse bedrijf, die meer dan 130 jaar terug in de tijd gaat, is er veel veranderd.

Collectie
Het begon ooit met alleen shirtjes, inmiddels levert Castelli alle denkbare fietskleding. Denk aan broeken met of zonder zeem, shirts met lange of korte mouwen, windjacks, regenjacks, armstukken, beenstukken, overschoenen, sokken, petten, mutsen en handschoenen. Zo zorgt Castelli ervoor dat je elk seizoen warm, of juist koel, en droog op de fiets zit.

Design
De reden dat Castelli zo populair is, is niet alleen te wijten aan de goede kwaliteit. Want wielrenners willen niet alleen goed spul hebben, het moet er ook nog mooi uitzien. Het design van de Castelli-kleding lijkt met het jaar mooier en strakker te worden. Met zwart vaak als hoofdkleur en witte en rode accenten is er met elke fiets wel een match te maken.

Voor iedereen
Je kunt het bij Castelli zo gek maken als je zelf wilt. Er zijn instapmodellen voor de toerfietser die af en toe een rondje maakt, maar ook een duurdere serie voor de wedstrijdrijder of kilometervreter. De kleding is verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen en kinderen.